In de ban van de Aa

In januari 2020 zijn we gestart met een nieuw project. We gaan tenminste twee jaar lang de aa volgen door de seizoenen heen. Een echte levensader voor het gebied waarin we wonen. Dus zeker de moeite waard om in beeld te brengen, te bestuderen en aandacht aan te schenken. Wekelijks trekken we er op uit om plein air te werken, steeds op andere locaties ergens tussen ‘Platkuil’, de start van de Aa en de ‘Dieze’ in Den Bosch het einde van de Aa. En daarbij nemen we alle zijtakken ook mee. 

 We doen dat ieder op ons eigen manier en hebben onze eigen doelen daarbij. Doordat we het samen doen werkt het heel inspirerend en kunnen we van elkaar leren, bovendien is het ook veel gezelliger. In deze tijd van beperkte sociale contacten ook een belangrijk puntje.


Omdat we met auto en fiets niet overal kunnen komen ...en een bootje hebben we nog niet, hebben we besloten om in de herfstvakantie  5 dagen langs het hele traject van de Aa te wandelen, met de stroom mee. 3 of 4 keer per dag maken we een impressie van een stukje Aa die zich klaar maakt voor hopelijk een strenge winter met sneeuw. Op deze manier ontdekken we waarschijnlijk nog veel meer mooie plekjes en kunnen we stappen maken in ons proces.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Het is winter langs de Aa

wandel-schildertocht Dag 4

Dag 5 einde van de wandel-schildertocht